سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۵۱۲۰
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
  • ۸
بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود
مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد، گفت: تست نهایی خط ۳ قطار شهری مشهد در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ انجام شد و مراسم بهره برداری از فاز اول این خط با حضور رئیس‌جمهور یا معاون اول رئیس‌جمهور در اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کیانوش کیامرز امروز ۱۷ فروردین در اولین جلسه شورای اداری شهرداری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، با اشاره به پیشرفت‌های قابل توجه در توسعه خطوط قطار شهری مشهد، گفت: شهر مشهد به‌عنوان الگوی مترو کشور شناخته شده است و دلیل این امر، پیشبرد سه خط مترو به‌صورت همزمان است.

وی افزود: تست نهایی خط ۳ قطار شهری مشهد در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ انجام شد و مراسم بهره برداری از فاز اول این خط با حضور رئیس‌جمهور یا معاون اول رئیس‌جمهور در اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد. 

کیامرز از ایستگاه "باب الجواد" به‌عنوان یکی از زیباترین ایستگاه‌های مترو کشور یاد کرد و گفت: این ایستگاه که نظر بسیاری از معماران را جلب کرده، به‌زودی افتتاح خواهد شد. وی همچنین به آماده‌سازی پایانه‌های امام رضا (ع) و میدان شهدا اشاره کرد و گفت: پله‌برقی‌های ارتباطی خطوط ۲ و ۳ با عمق ۴۵ متر در حال نصب هستند.

مدیرعامل قطار شهری مشهد، حرکت به سوی تولید ملی را از دیگر دستاورد‌های بزرگ شهر مشهد ذکر کرد و افزود: امسال موفق شدیم تجهیزات مورد نیاز خطوط مترو از جمله آسانسور و پله‌برقی را از شرکت‌های داخلی تهیه کنیم. تنها در مدت یک ماه و نیم، ۶۰ عدد پله‌برقی با ارتفاع بیش از ۱۰ متر، تولید شده و در حال نصب است.

وی همچنین از افتتاح ایستگاه شهید فکوری در خط ۲ خبر داد و گفت: این ایستگاه که در شورای شهر به دستور شهردار تغییر نام داده است، پس از تکمیل معماری در فروردین‌ماه وارد مدار مسافرگیری خواهد شد. 

کیامرز با اشاره به تأمین مالی پروژه‌ها گفت: موفق شدیم برای توسعه خطوط قطار شهری، ۲۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت تأمین کنیم و تاکنون ۲۵۰۰ میلیارد تومان از این منابع در پروژه‌ها هزینه شده است.

وی افزود: رقم قابل توجهی معادل ماهانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان در توسعه خطوط مترو مشهد سرمایه‌گذاری شده است که دستاوردی تاریخی محسوب می‌شود. برهمین اساس سال ۱۴۰۴ یکی از درخشان‌ترین سال‌های تاریخ مترو مشهد و کشور خواهد بود.

در پایان، کیامرز از آغاز پروژه ایستگاه بسیج در خط ۳ خبر داد و گفت: این ایستگاه که اتصال خط یک به سه را فراهم می‌کند، به دستور شهردار مشهد آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال یا اوایل سال آینده وارد مدار مسافرگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
0
12
به داد مردم گلبهار هم برسید ومتروش رو راه بندازید لطفا لطفا خواهش می کنیم
شهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
3
10
اینکه قراربود تااخرسال۱۴۰۳راه اندازی بشه باز افتاد واسه اردیبهشت۱۴۰۴ دمتون گرم که خوب قول می‌دین به مردم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
1
5
سلام راسته میگن مترو شاهنامه به شهرک صنعتی توس قراره در آینده اجرایی بشه و این خط به قطار شهری مشهد گلبهار بچسبه؟!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۸
1
4
مترو گلبهار چی شد ؟ به تاریخ می پیوندد یک فکری بکنید
مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
1
7
۳ تا ایستگاه ساختن تو ۱۰ سال .
در مدت ده سال دوتا خط ۳۰ کیلومتری می‌سازند نه ۳ ایستگاه نیمه کاره ۵ کیلومتری
مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
0
0
چرا خط مسیر گلبهار بعد از این همه سال پیگیری نمیکنن بودجه هایی که برای گلبهار میاد کجا خرج میشه نه یک اتوبوس درست وحسابی نه فضای شهری
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
0
0
سلام اشتباه میکنی آقای شهردار رئیس جمهور میره هرمزگان آدرس غلط نده ...‌
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
0
1
داداش من خودم اونجا کارمیکنم 3شیفت کارمیکردیم، الان مریض شدم، از شدد کار زیاد اینجوری نگین واقعا فشار کار زیاد، بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->